creation, modification entreprise bruxelles

Oprichten, wijzigen en vestigen van ondernemingen

Het oprichten, wijzigen en vestigen van ondernemingen en verenigingen zijn onze drie voornaamste activiteiten.

JORDENS – LEGAL PUBLICATIONS

Onze deskundigheid

Jordens is een bedrijf dat diensten verleent aan ondernemers en oprichters van ondernemingen.

Al meer dan 55 jaar volgen wij alle veranderingen in het wettelijke kader en de regelgeving voor ondernemingen nauwlettend op. Vooral de publicatie van akten in het Belgisch Staatsblad is onze specialiteit.

Sinds onze oprichting hebben wij meer dan 15.000 vennootschappen en verenigingen geholpen die hun vertrouwen in ons stelden om hun statuten op te stellen of te wijzigen, om akten te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad of om hun gegevens te registreren of te wijzigen bij de KBO.

Wij staan ook dagelijks heel wat advocaten- en administratiekantoren die een beroep doen op onze knowhow met raad en daad bij.

esprit d'équipe j jordens bruxelles

Meer dan 50 jaar expertise

Jordens zag meer dan 50 jaar geleden het licht. Met onze ervaring in het oprichten van vennootschappen en verenigingen, maar ook in het aanreiken van administratieve oplossingen voor bedrijven, hebben we in de loop der jaren een sterke marktpositie veroverd. Wij zijn dus uw ideale partner voor de oprichting of voor alle nodige aanpassingen.

Vestigingsadres voor uw  bedrijf

Alsmaar meer ondernemers nemen een vestigingsadres. Met deze regeling beschikken ze over een goed zichtbaar adres en diensten voor administratief beheer, zonder dat ze hoge bedragen moeten neertellen voor huur of het aannemen van personeel. Als u geen bedrijfsruimte nodig hebt, is een vestigingsadres een eenvoudige en snelle oplossing om uw vennootschap op te richten.

Geschiedenis van het Belgisch Staatsblad

Wij beschikken over de volledige collectie van de publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vanaf 1873. Wij zijn de enige particuliere onderneming in België die over deze bron beschikt.

Publicatiegeschiedenis van een onderneming nodig? Alleen J. Jordens kan u een kopie bezorgen van een publicatie die dateert van vóór 1971.

Wat u nodig hebt om in België een bedrijf op te richten volgens de regels, is vastberadenheid!

Laat u bijstaan
Onze partners