Maak kennis met het team

Arnaud Trejbiez
(FR - EN - NL - ES)

Arnaud sloeg dit carrièrepad in als hoofd van het ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van koophandel in 2005.
In 2007 richtte hij vervolgens een mobiel ondernemingsloket op (KREANOVE)
en in 2013 nam hij J. Jordens over.

Serge Solau
(FR - NL - EN)

Serge was 25 jaar lang producer en boekingsagent voor jazzartiesten. In 2013 gaf hij zijn carrière een radicale wending om zijn oude vriend te helpen. Tot nu toe beklaagt hij het zich (bijna) niet.

Marion de Crombrugghe
(FR - NL)

Marion is dan wel gediplomeerd fysiotherapeute, maar ze heeft het grootste deel van haar carrière doorgebracht in notariskantoren. Zo kruisten we elkaars pad en werden we vrienden. Marion ging in 2013 bij ons aan de slag. We konden haar zonder geweld overhalen.

Jeff Ribas
(FR - EN)

Jeff is muzikant, songwriter, componist, producer en arrangeur. Hij werkt halftijds bij ons sinds 2013. Hoewel hij officieel alleen de andere helft van zijn tijd aan muziek besteedt, doet hij zijn oortjes nooit uit wanneer hij bij ons is.

Aurore Trejbiez
(FR - EN)

Aurore werd in 2020 lid van ons team als studente en werkt sinds begin 2023 halftijds bij ons. Haar studie als docente alfabetisering komt van pas bij haar taak om medewerkers te trainen in ‘het aanpassen van statuten aan het WVV’.

Sasha Solau
(NL - FR - EN)

Sasha zit in haar tweede masterjaar aan de Solvay Business School (VUB). Ze maakt deel uit van ons team sinds 2021. Gezien haar kennis van management noemen we haar ‘de directeur-generaal’.